Data en kaarten

GLASSical Music

Glass & Meer

Muziek

Voor bezoek aan dit optreden is een coronatoegangsbewijs verplicht. Voorafgaand wordt gevraagd een bewijs van vaccinatie, recent herstel van COVID-19 of een negatieve coronatest te tonen (QR-code), samen met een geldig identiteitsbewijs.

Heeft u al kaarten? Dan wordt u daarover door onze kassa geïnformeerd.

Vier jonge musici, geïnspireerd door de Amerikaanse componist Philip Glass, verzorgen een middag vol muzikale diversiteit. Naast muziek van Glass worden verschillende andere componisten en eigen composities uitgevoerd in een fascinerende combinatie van piano, percussie, zang en dans.

Piano, percussie, zang en dans 
De composities van pianist Xavier Boot (1989) worden beïnvloed door klassieke en hedendaagse componisten. Ze zijn het best te omschrijven als contemplatief en rijk aan emotie.

Percussionist Niek KleinJan (1988) ziet het als zijn missie om slagwerkmuziek bij een breed publiek bekend te maken, en ziet daar bij dit concert kans toe.

Féline Spiegel (1997) is onder meer zangers van de band NOW. De meeste teksten van NOW zijn geschreven aan de hand van haar persoonlijke introspectieve zoektochten.

Danser Chris Kokkeel (2000) is een creatieve performer en entertainer. Chris creëert zijn eigen shows, waarvoor hij inspiratie haalt uit filosofische en maatschappelijke vraagstukken.

Glass & Meer
Het concert maakt onderdeel uit van ‘Glass & Meer’, een reeks van verschillende concerten in de Meervaart waarin de muziek van Philip Glass de rode draad vormt. Daarnaast worden ook andere componisten uitgevoerd. Dit alles in samenwerking met Cor Knoester van Hommage Philip Glass.
 

Lees verder

 

Blauwe Zaal

Prijzen

1e rang 17.50
MTK 10% korting 15.75

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief