Data en kaarten

SYZYGY

Jakop Ahlbom Company

Theater

We zijn verheugd weer bezoekers te mogen ontvangen! Gezondheid en veiligheid staan bij uw bezoek voorop. Er geldt daarom een beperkte zaalcapaciteit om minimaal 1,5 meter afstand te houden.

‘SYZYGY’ is een gedicht in beeld. Zowel poëtisch als speels, zowel muzikaal als fysiek, zowel surreëel als humorvol. Het is een associatieve voorstelling waarbij publiek wordt uitgenodigd om te kijken, te luisteren en te ontdekken.

De voorstelling gaat over identiteit: over oppervlakkigheid, vooroordelen, kwetsbaarheid, eenzaamheid, solidariteit en troost. In vier opeenvolgende delen maken we een reis die ons van de buitenkant naar ons diepste binnenste voert, waar alles wat ons onderscheidt uiteindelijk wegvalt.

Met ‘SYZYGY’ keert regisseur Jakop Ahlbom na jaren van grote internationale producties terug naar de intimiteit van de kleine zaal, samen met performers Silke Hundertmark, Gwen Langenberg, Çigdem Polat en Merel Severs.

 

Blauwe Zaal

Prijzen

1e rang 25.00
MTK 10% korting 22.50

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief