Data en kaarten

ISH Open Nights

ISH Dance Collective

Dans

We zijn verheugd weer bezoekers te mogen ontvangen! Gezondheid en veiligheid staan bij uw bezoek voorop. Er geldt daarom een beperkte zaalcapaciteit om minimaal 1,5 meter afstand te houden.

ISH Open Nights biedt een podium aan een nieuwe generatie dansmakers om werk in ontwikkeling te tonen. Drie oorspronkelijke ideeën, drie eigen stijlen, drie interessante choreografen – met wie je na afloop in gesprek kunt.

Nedda Sou is choreograaf, danser en theatermaker. Haar liefde voor de dans begon in de club scene en zij groeide al snel door naar grote commerciële opdrachten en voorstellingen in het theater. Voor ISH choreografeerde zij recent Rooftop Sessions Chapter 4 en was zij als danser te zien in Chapter 1.

Dietrich Pott, aka Bboy Dietje, danst op het hoogste niveau in de internationale battle scene. Red Bull BC One, Juste Deboute, Notorious IBE – Dietje was erbij! Bij ISH danste hij in onder andere Grimm, Narnia, en ISHterious. Dietje is een van de oprichters van de Amsterdam Breaking Community.

Lucinda Wessels heeft als danser aan grote internationale shows als Blaze en Into the Hoods meegewerkt en was bij ISH te zien in Nachtraven en ISHterious. Je kunt haar ook van tv kennen; ze choreografeerde voor SYTYCD en danste mee in The Ultimate Dance Battle, Dance Dance Dance en Time to Dance.

 

 

Lees verder

 

Blauwe Zaal

Prijzen

1e rang 10.00
MTK 10% korting 9.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief