Data en kaarten

Golden Palace

The Great Escape

Theater

We zijn verheugd weer bezoekers te mogen ontvangen! Gezondheid en veiligheid staan bij uw bezoek voorop. Er geldt daarom een beperkte zaalcapaciteit om minimaal 1,5 meter afstand te houden.

‘The Great Escape’ is een virtuoze thriller over losbreken uit het keurslijf van het alledaagse.

Drie figuren doen onberispelijk hun werk, keurig in pak achter hun bureau. Hun dromen en ambities liggen ergens achterin het archief te verstoffen. Tot op die ene dag, de dag dat één van hen nét iets te diep in de ogen van een collega kijkt. Ineens is niets meer vanzelfsprekend. Hun diepste verlangens komen boven. Er is geen weg terug.

Slapstick
Hali Neto en Gerben de Jong vormen het theaterduo Oakwood. Geïnspireerd door Amerikaanse filmhelden als Charlie Chaplin, Laurel & Hardy en Buster Keaton vermengen ze een nostalgische vorm van theater met hedendaagse mime, slapstick, acrobatiek, poëtische beelden en eigen stunts. Ze zoeken hun fysieke grenzen op, met feilloze timing en een flinke dosis humor.

In ‘The Great Escape’ – dat ze maken bij Golden Palace – versterkt danseres Laila el Bazi het team.

 

Blauwe Zaal

70 min.

Prijzen

1e rang 18.00
MTK 10% korting 16.20

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief