Data en kaarten

Louis Cole & Metropole Orkest

Future of jazz

Muziek

Voor bezoek aan dit optreden is een coronatoegangsbewijs verplicht. Voorafgaand wordt gevraagd een bewijs van vaccinatie, recent herstel van COVID-19 of een negatieve coronatest te tonen (QR-code), samen met een geldig identiteitsbewijs.

In november ontmoeten het Metropole Orkest en Louis Cole elkaar voor een paar funky avonden. Cole en het orkest, onder leiding van dirigent/componist Jules Buckley, komen samen voor vijf concerten verspreid door Nederland, samen met Rai Thistlethwayte, Nate Wood, Sam Wilkes, David Binney & Genevieve Artadi.

De in Los Angeles woonachtige singer-songwriter Louis Cole is een man met vele talenten. Hij schrijft en zingt niet alleen, hij is ook producer, componist en multi-instrumentalist. Hij is al eens genomineerd voor een Grammy award.Louis werkte in het verleden al samen met namen als Thundercat, Genevieve Artadi, Dennis Hamm en Brad Mehldau, die op zijn debuutalbum te horen is. Hij staat bekend om zijn indrukwekkende concerten waarbij hij het publiek meeneemt zijn muzikale wereld in. Een wereld vol electro funk, humor en zachte ballads. Louis is medeoprichter van Indie duo KNOWER. Hij ziet het als zijn missie om ‘diepe gevoelens te creëren door middel van muziek’. Dit doet hij via zijn virale video’s op YouTube, tijdens internationale tournees en op zijn debuutalbum ‘Time’, dat werd uitgebracht op Brainfeeder.

De samenwerking tussen Louis, Jules en het Metropole Orkest wordt onvergetelijk. Tijdens de concerten brengen ze samen voor het eerst Louis’ nieuwste werk ten gehore. Inclusief een orkestrale kleur en groove.

Lees verder

 

Rode Zaal

Prijzen

1e rang 32.75
2e rang 28.25
MTK 10% korting 29.48
Stadspasactie groene stip* 2.50

* Stuur een mail naar kaartverkoop@meervaart.nl (voorstelling, datum, aantal kaarten en stadspasnummer: beginnend met 6064).

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief