Data en kaarten

Ta(m)bu

Junadry Leocaria I Korzo Producties

Dans

We zijn verheugd weer bezoekers te mogen ontvangen! Gezondheid en veiligheid staan bij uw bezoek voorop. Er geldt daarom een beperkte zaalcapaciteit om minimaal 1,5 meter afstand te houden.

Door haar groei als performer en als mens begint Junadry Leocaria steeds beter te begrijpen hoe belangrijk de verborgen culturele geschiedenis van Curaçao, haar eigen geschiedenis, eigenlijk is. De afgelopen jaren creëerde ze meerdere werken vol zeggingskracht die niemand onberoerd laten.

Junadry’s voorouders hebben haar gezegend met muzikaliteit, creativiteit, kracht en haar vermogen zich te uiten in dans. Het dansen, zingen en spelen van tambú was ooit verboden, een taboe. Met de solo ‘Ta(m)bu’ eert ze haar voorouders. Ze gaat terug naar haar roots en deelt de schoonheid van haar culturele erfgoed.

Over Junadry
Junadry Leocaria (Willemstad, 1985) is een opvallende verschijning in het Nederlandse theaterlandschap. Haar professionele danscarrière startte op 18-jarige leeftijd bij ISH Dance Collective, waar ze haar liefde voor theater en de podiumkunsten ontwikkelde. Junadry is gespecialiseerd in waacking – een dansstijl die in het bijzonder speelt met karakters, emoties en expressie. De laatste jaren werkt Junadry ook als choreograaf, coach en docent. Zo choreografeerde ze voor Festival Classique, ITA, Holland Dance Festival en Korzo.

Lees verder

 

Blauwe Zaal

Exclusief pauzedrankje

Prijzen

1e rang 20.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief