Data en kaarten

René van Meurs

Hunkert

Cabaret

Voor bezoek aan dit optreden is een coronatoegangsbewijs verplicht. Voorafgaand wordt gevraagd een bewijs van vaccinatie, recent herstel van COVID-19 of een negatieve coronatest te tonen (QR-code), samen met een geldig identiteitsbewijs.

Als het op de liefde aankomt, heeft René van Meurs geleefd en geloofd. Met wisselend succes. Deksels op neuzen, meerdere keren gestoten aan dezelfde aantrekkelijke steen, maar altijd vol vertrouwen en zelfspot de borst weer vooruit. Want wat betekent het eigenlijk om liefde te hebben, te houden en te verliezen?

René weet er alles van en tegelijkertijd helemaal niets. Hij kan er zeker goed over vertellen. Zoals we van hem gewend zijn, levert dat ook dit keer prachtige verhalen op, vol mooie inzichten, hilarische improvisaties en bovenal enorm veel goede grappen.

Je kunt op zoek zijn naar de liefde, je kunt er naar verlangen of zelfs smachten. René doet daar een schepje bovenop. René van Meurs hunkert. En wij kunnen niet anders dan van hem houden.

Over René van Meurs:
René van Meurs is lid van comedycollectief Comedytrain. Hij won de jury- en publieksprijs van Cameretten, toerde met drie avondvullende programma’s langs uitverkochte zalen en met zijn vorige voorstelling ‘Ik beloof niks’ werd hij genomineerd voor de Neerlands Hoop 2018. Nu pakt hij door met zijn nieuwe avondvullende voorstelling ‘Hunkert’.

Lees verder

 

Rode Zaal

Prijzen

1e rang 22.50
2e rang 17.50
MTK 10% korting 20.25
Stadspasactie groene stip* 2.50

* Stuur een mail naar kaartverkoop@meervaart.nl (voorstelling, datum, aantal kaarten en stadspasnummer: beginnend met 6064).

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “Het is theater als troost in optima forma… Kwetsbaar, persoonlijk en erg grappig.”
Trouw
Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief