Data en kaarten

Dagen van Rijst

Bodil de la Parra / Via Rudolphi Producties i.s.m. Meervaart

Theater
Meer Minder data weergeven

Gezondheid en veiligheid staan bij uw bezoek voorop. Voor actuele informatie over coronamaatregelen rondom uw bezoek raden we aan om kort voorafgaand onze website te raadplegen.

Bodil de la Parra groeit op in een nieuwbouwflat in de Amsterdamse wijk Osdorp. Een prettige minimaatschappij, waarbij ze als een kameleon laveert tussen haar vrijgevochten ouders, haar Indo - Chinese grootouders en haar vrienden op de bekrompen buurtschool.

Ze past zich overal aan en probeert koste wat kost normaal te zijn. Niet makkelijk als je voor je Indo- Chinese Oma moet zorgen terwijl je ouders met artistieke uitspattingen het ene na het andere feest geven.

In ‘Dagen van Rijst’ blikt ze terug op haar jeugd en stuit ze op verloren gewaande Chinese tradities. Zitten die ook in haar? Ze ziet een lijn naar het heden en vraagt zich af wat er tegenwoordig van haar wordt verwacht. Vol humor en tragiek wekt ze haar familiegeschiedenis tot leven.

 

Blauwe Zaal

Prijzen

1e rang 15.00
MTK 10% korting 13.50

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “In haar voorstelling is De la Parra bijna anderhalf uur continu aan het woord, maar het verveelt geen seconde. Haar tekst is prettig wispelturig, haar acteren spannend en levendig.”
De Volkskrant over de eerdere voorstelling ‘Het Verbrande Huis’
Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief