Data en kaarten

Stuk

155 en Maas theater en dans

Dans
14+

We zijn verheugd weer bezoekers te mogen ontvangen! Gezondheid en veiligheid staan bij uw bezoek voorop. Er geldt daarom een beperkte zaalcapaciteit om minimaal 1,5 meter afstand te houden.

‘Stuk’ is een stuk met vier jongens die zin hebben om dingen stuk te maken in een wereld die in stukken ligt. Het ‘stuk’ gaat over de echtheid van de ervaring en de intensiteit waarmee je die beleeft. ‘Stuk’ biedt een unieke mix van breakdance, fysieke komedie, livemuziek, video en bizarre humor.

Pers en publiek waren unaniem veel te blij met de voorstelling, die veel te kort toerde voor veel te weinig publiek. NRC verkoos het stuk tot één van de vijf beste dansvoorstellingen van 2020. Gelukkig brengt het prijswinnende collectief 155 (eenvijfvijf) ‘stuk’ terug.

 

Blauwe Zaal

55 min.

Prijzen

1e rang 19.00
MTK 10% korting 17.10

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “Zelfspot, kleedkamerhumor en gecultiveerde lulligheid…. Ze trekken alles kaduuk, hun gespierde lijven incluis, door voluit dansend knalhard onderuit te gaan op een ingezeepte vloer. En onder hun grote lachebek schuimt de onzekerheid”
De Volkskrant
  “Stuk is even grappig als slim.”
NRC Handelsblad


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief