Data en kaarten

Samir Fighil

Schwung

Cabaret

Gezondheid en veiligheid staan bij uw bezoek voorop. Voor actuele informatie over coronamaatregelen rondom uw bezoek raden we aan om kort voorafgaand onze website te raadplegen.

Samir Fighil wil thuis de perfecte vader en man zijn, op zijn werk de beste ambtenaar en ook nog eens het liefst iedereen te vriend houden. Dat gaat natuurlijk fout. Nu is hij niet alleen de kluts maar ook zijn schwung kwijt.

Met scherpe observaties, herkenbare verhalen en originele typetjes geeft Samir hij een inkijkje in de verschillende werelden waarin hij leeft. Zonder er omheen te lullen laat hij zich van zijn kwetsbaarste kant zien.

Hoewel Samir al een tijdje optreedt, heeft hij het juiste moment afgewacht voor zijn eerste soloshow. Dat moment kwam na het behalen van de Persoonlijkheidsprijs tijdens Cameretten in 2019, waar de jury lovende woorden sprak over zijn natuurlijke podiumperformance en de knappe structuur van zijn voorstelling. Kortom, of hij nou zijn schwung kwijt is of niet: Samir Fighil is er helemaal klaar voor.

 

Blauwe Zaal

Prijzen

1e rang 16.50
MTK 10% korting 14.85

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief