Data en kaarten

Soundos

Comeback Kid

Cabaret

We zijn verheugd weer bezoekers te mogen ontvangen! Gezondheid en veiligheid staan bij uw bezoek voorop. Er geldt daarom een beperkte zaalcapaciteit om minimaal 1,5 meter afstand te houden.

You love her or you hate her! Maar niemand kan om haar heen. “Soundos is een krachtige persoonlijkheid, wen er maar aan”, schreef NRC. Hier is ze weer: Soundos El Ahmadi. Comedian, actrice, covergirl, tafeldame, roastkoningin. Luis in de pels van racisten en populisten. Dictator van haar eigen Instagram. Finalist van ‘Wie is de mol’ en ‘Expeditie Robinson’. De eerste Nederlandse vrouw met een Netflix Special.

Harder werken, zichzelf blijven en nóg beter worden, dat is wat ze doet. Vallen en weer opstaan. Altijd. Met twee middelvingers in de lucht gaat ze door het leven.

Na haar door het publiek en de pers hooggewaardeerde voorstelling ‘Niets te verliezen’ komt Soundos terug naar het theater met ‘Comeback Kid’. En geef het maar gewoon toe: You love her!

 

Rode Zaal

Prijzen

1e rang 21.00
2e rang 16.00
MTK 10% korting 18.90

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “Confrontatiecabaret”
Theaterkrant over haar vorige voorstelling ‘Niets te verliezen’
  “Soundos is een krachtige persoonlijkheid, wen er maar aan … Simpelweg te goed.”
NRC Handelsblad over haar vorige voorstelling ‘Niets te verliezen’
Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief