Data en kaarten

Mouna Laroussi

Fatima

Cabaret

We zijn verheugd weer bezoekers te mogen ontvangen! Gezondheid en veiligheid staan bij uw bezoek voorop. Er geldt daarom een beperkte zaalcapaciteit om minimaal 1,5 meter afstand te houden.

Tijdens het maken van Mouna Laroussi’s solovoorstelling ‘Schijtziek’ (“innemend en overtuigend” – Theaterkrant) ontstond haar alter ego Fatima. Het publiek en Mouna waren het over één ding eens: deze vrouw moet haar eigen show krijgen!

Fatima weet lastige onderwerpen te verpakken in grappige verhalen, omdat ze goudeerlijk zegt wat ze van de dingen vindt, maar ook oor heeft voor andere meningen. Natuurlijk, ook haar hoofd loopt soms om van problemen, ruzies en culturele verschillen. Maar waar anderen een kloof zien, ziet Fatima een brug. Waar anderen op de vuist willen, tovert Fatima een lach. Ze koppelt humor aan lef, dus of je het nu met haar eens bent of niet: je gaat voor de bijl.

Als je het allemaal niet meer zo goed meer weet in deze wereld, kom dan een uurtje naar die gezellige, goedlachse Fatima.

 

Blauwe Zaal

Prijzen

1e rang 17.50
MTK 10% korting 15.75

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief