Data en kaarten

Orkater

De Vreemdeling

Theater

We zijn verheugd weer bezoekers te mogen ontvangen! Gezondheid en veiligheid staan bij uw bezoek voorop. Er geldt daarom een beperkte zaalcapaciteit om minimaal 1,5 meter afstand te houden.

Voor een nieuw project reist kunstenaar Michiel Voet naar Algerije om met zijn oude vriend Karim Ramtani terug te blikken op hun gedeelde verleden in Amsterdam, maar Karim verschijnt niet op de afgesproken plek. Michiel besluit zijn vriend te gaan zoeken.

‘De Vreemdeling’ is een reconstructie van zijn roadtrip door de Sahara. Een verhaal over de vriendschap tussen een Algerijn en een Nederlander, maar ook over de Europese koloniale geschiedenis en het hedendaagse Europees migratiebeleid dat ver weg, in de Sahel, haar eigen grenzen overschrijdt.

De Onzichtbare Man
De Algerijn Karim Ramtani woonde gedurende 22 jaar illegaal in Amsterdam en inspireerde de kunstenaar Michiel Voet tot het maken van een fototentoonstelling en een theaterproductie bij Orkater onder de titel ‘De Onzichtbare Man’. Van 2014 tot 2018 was de voorstelling te zien op festivals en in theaters in binnen- en buitenland. 

Karim Ramtani keerde drie jaar geleden gedesillusioneerd terug naar Algerije. Het illegale leven in Europa bood hem geen perspectief.

 

Rode Zaal

Prijzen

1e rang 22.50
2e rang 17.50
MTK 10% korting 20.25

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief