Data en kaarten

Jasper van der Veen

Het dreigt volslagen goed te komen

Cabaret

Voor bezoek aan dit optreden is een coronatoegangsbewijs verplicht. Voorafgaand wordt gevraagd een bewijs van vaccinatie, recent herstel van COVID-19 of een negatieve coronatest te tonen (QR-code), samen met een geldig identiteitsbewijs.

De winnaar van de jury- en publieksprijs van het BNNVARA Leids Cabaret Festival 2019 maakt zijn debuut. Jasper van der Veen vertelt mooie en vernuftige verhalen vol sterke grappen. NRC Handelsblad en de Volkskrant schoven hem naar voren als één van de onderscheidende comedytalenten van 2020.

Jasper is verwonderd en boos: over zichzelf, zijn vrienden, familie en de wereld om hem heen. Snel schakelend, met een sterke mimiek en onnavolgbare redenaties fileert hij de maatschappij, onze blinde vlekken en dooie hoeken. Maar hij begint bij zichzelf, zijn gedachten, zijn doen en vooral zijn laten.

 

Blauwe Zaal

Prijzen

1e rang 18.00
MTK 10% korting 16.20
Stadspasactie groene stip* 2.50

* Stuur een mail naar kaartverkoop@meervaart.nl (voorstelling, datum, aantal kaarten en stadspasnummer: beginnend met 6064).

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “Zeldzaam podiumbeest”
Jury Leids Cabaret Festival
Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief