Data en kaarten

De Diwali Show

Roué Verveer & Narsingh Balwantsingh

Show

Voor bezoek aan dit optreden is een coronatoegangsbewijs verplicht. Voorafgaand wordt gevraagd een bewijs van vaccinatie, recent herstel van COVID-19 of een negatieve coronatest te tonen (QR-code), samen met een geldig identiteitsbewijs.

Heeft u al kaarten? Dan wordt u daarover door onze kassa geïnformeerd.

Kerst, Pasen, Suikerfeest, Hemelvaart, Chinees Nieuwjaar… DIWALI! Elk jaar vieren miljoenen Hindoes wereldwijd Diwali, ook wel bekend als het ‘Lichtjesfeest’. Een prachtige feestdag waarop de overwinning van het goede op het kwade wordt gevierd.

Voor deze gelegenheid slaan presentator Narsingh Balwantsingh en cabaretier Roué Verveer de handen ineen. Samen maken ze een uitbundige en gezellige theatershow, geschikt voor jong, oud, Hindoes, atheïsten, anders gelovigen, gezinnen, stelletjes, vrienden.. iedereen!

Kom alles te weten over Diwali, luister naar prachtige verhalen, lach om grappen, geniet van mooie dans- en zangoptredens en vier al het goeds in je leven tijdens ‘De Diwali Show’!

Met dans o.l.v. choreografe Kalpana Raghuraman, zang van Madhu Lalbahadoersingh en Lucky Singh, en muziek verzorgd door De Diwali live band o.l.v. Setish Bindraban, bekend van Sabroso!

 

Rode Zaal

Prijzen

1e rang 34.50
2e rang 29.50
MTK 10% korting 31.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief