Data en kaarten

Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft

Meneer Monster

familie/jeugd
2+

Voor bezoek aan dit optreden is een coronatoegangsbewijs verplicht voor iedereen boven de 13 jaar oud. Voorafgaand wordt gevraagd een bewijs van vaccinatie, recent herstel van COVID-19 of een negatieve coronatest te tonen (QR-code), samen met een geldig identiteitsbewijs.

Heeft u al kaarten? Dan wordt u daarover door onze kassa geïnformeerd.

Mol komt boven om te kijken of de zon al op is wanneer er ineens op zijn kop gepoept wordt. Kak! Wat goor! Mol gaat op zoek naar de dader en ontmoet een hoop wonderlijke dieren die duidelijk maken dat zij het in ieder geval niet waren... Gelukkig zijn er twee strontvliegen die hem kunnen helpen.
 
‘Over een kleine mol...’ is een fysieke, bijna woordloze Meneer Monster-productie. Een hilarische slapstickvoorstelling voor 2 jaar en ouder naar het bekende boek van Werner Holzwarth en Wolf Erlbruch.

Over Meneer Monster
Meneer Monster is een stoer en fris jeugdtheatercollectief dat bewerkingen maakt van internationale bestsellers. Het collectief maakt ‘PIXAR theater’ vol humor, fantasie en verbeeldingskracht. De voorstellingen hebben een stoer en ongepolijst karakter;  energiek, fysiek en vol spelplezier.

Met hun monsterlijke producties weten ze harten van hun jonge én volwassen publiek te veroveren.
 
Meneer Monster is onder meer bekend van de hitvoorstellingen ‘Over een kleine mol…’, ‘Fantastische Meneer Vos’, ‘De Gruffalo’ en ‘De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen’ (winnaar Zilveren Krekel 2018 en de ZAPP Theaterprijs 2018).
 

Lees verder

 

Blauwe Zaal

Prijzen

Prijs 9.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief