Data en kaarten

Ton Kas

Best of ... Ton Kas

Cabaret

Gezondheid en veiligheid staan bij uw bezoek voorop. Voor actuele informatie over coronamaatregelen rondom uw bezoek raden we aan om kort voorafgaand onze website te raadplegen.

Ton Kas: “U leest het goed! De beste fragmenten uit de eerdere drie shows gaan de revue nog ‘ns passeren. Maar anders verpakt en aangevuld met kersvers materiaal, want dit wordt een compleet nieuwe show! Dat daar geen misverstand over ontstaat!”

“Waarom Best of…? Wat denkt u zelf? Om ‘t nóg bezopener te maken natuurlijk. Daarom! 

Want aan de opzet verandert nul komma nul: een totaal mallotige, melige avond opdienen. 

Dus het hele arsenaal aan kleinburgers, mislukte huwelijken, kwellende schoonmoeders, impotente huisvaders, psychiaters, te dikke of juist te dunne wijven, politieagenten enzovoort wordt weer uit de kast getrokken. Grof en overdreven tot en met! Pure flauwekul, die niemand persoonlijk hoeft op te vatten - óók wel ‘ns leuk, voor de verandering! 

En laat u vooral niet wijsmaken dat mijn kunstje meer voor mannen is: de vrouwen produceren doorgaans de meeste decibels in de zaal!

M’n hond zorgt trouwens weer voor de gevoelige snaar, want die snaar van mij lopen ze nog naar te zoeken...”
 

 

Rode Zaal

Prijzen

1e rang 23.00
2e rang 18.00
MTK 10% korting 20.70

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “Kas toont zich wederom een meesterlijke verteller en zijn voorstelling verdient het predicaat 'onemanshow' dubbel en dwars.”
Het Parool over KAKMAKER
  “Ton Kas maakt samen met o.a. Diederik Ebbinge, Henry van Loon en Eva Crutzen de satirische talkshow Promenade. Door NRC omschreven als “ongemakstelevisie van het zuiverste soort”
Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief