Data en kaarten

Veldhuis en Kemper

Hou dat vast

Cabaret

Gezondheid en veiligheid staan bij uw bezoek voorop. Voor actuele informatie over coronamaatregelen rondom uw bezoek raden we aan om kort voorafgaand onze website te raadplegen.

“De eerste helft van je leven ben je bezig iemand te worden, de tweede helft van je leven ben je bezig te accepteren dat het niet is gelukt”. Deze uitspraak van Schopenhauer vormt de basis voor ‘Hou Dat Vast’, het nieuwe cabaretprogramma van het gevierde duo Veldhuis & Kemper. 

Het is 20 jaar geleden dat de mannen voor het eerst samen op het podium stonden. Je zou zeggen dat ze elkaar na zo’n tijd goed kennen, maar is dat wel zo? Ze denken dat ze elkaar alles kunnen vertellen, maar of dat nou zo verstandig is... Confronterend grappig is het in ieder geval wel! Met ontroering als onverwachte bonus. 

Dat weten ook de bezoekers van hun laatste programma ‘Geloof ons nou maar’ waarmee Veldhuis & Kemper naast volle zalen en prachtige recensies ook een nominatie voor de belangrijkste cabaretprijs van Nederland, ‘de Poelifinario’, in de wacht sleepten. U snapt, de mannen hebben maar één wens: Hou dat vast!
 

 

Rode Zaal

Prijzen

1e rang 27.50
2e rang 22.50
MTK 10% korting 24.75

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “Prettige, soms confronterende herkenbaarheid, altijd ingebed in humor… het stel voelt nog immer moeiteloos de tijdgeest aan”
Algemeen Dagblad over het eerdere ‘Geloof ons nou maar’
Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief