Data en kaarten

Diederik van Vleuten

Moedig Voorwaarts

Cabaret

Gezondheid en veiligheid staan bij uw bezoek voorop. Voor actuele informatie over coronamaatregelen rondom uw bezoek raden we aan om kort voorafgaand onze website te raadplegen.

"Het leven wordt voorwaarts geleefd maar achterwaarts begrepen”. Deze wijsheid van filosoof Kierkegaard heeft Diederik van Vleuten boven zijn bureau hangen. Om hem eraan te herinneren dat deze uitdagende tijden vragen om zijn theatrale visie vol op de toekomst te richten, of op zijn minst op het heden. 

Aan het verleden besteedde hij in drie bejubelde soloprogramma’s nu wel genoeg aandacht. Nederlands-Indië, de Eerste Wereldoorlog en Winston Churchill zijn geschiedenis. Vanaf nu gaat hij moedig voorwaarts! Of hij als stand-up historian daar ook in slaagt zal de toekomst uitwijzen. 

In zijn vierde solo neemt Diederik minstens anderhalf uur de tijd om het in ieder geval te proberen. Eén ding is zeker: aan het eind van de avond zal de meesterverteller achterwaarts begrepen hebben waar zijn huidige aangrijpende verhaal over ging. ‘Moedig Voorwaarts’ dus. Reserveer nu, want voor je het weet is het weer verleden tijd.
 

 

Blauwe Zaal

Prijzen

1e rang 21.00
MTK 10% korting 18.90

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief