Data en kaarten

De Winter Gruffalo

Meneer Monster

Met sneeuwballengevecht na afloop in de zaal

Familie / jeugd
Kerstvakantie
3+

Meneer Monster is een stoer, fris en eigenzinnig jeugdtheatercollectief dat internationale jeugd-bestsellers bewerkt tot volwassen jeugdvoorstellingen.

Deze winter is succesvoorstelling ‘De Gruffalo’ van Meneer Monster te zien in een speciale sneeuw-editie. Dus neem je muts en handschoenen mee en geniet nog eenmaal van de avonturen van de Muis. Zelfs Slang is hiervoor wakker geworden uit zijn winterslaap.
‘De Gruffalo’ is een spannende fysieke slapstickvoorstelling voor iedereen van 3 jaar en ouder; een bewerking van het meesterlijke kinderboek ‘De Gruffalo’ van Julia Donaldson & Axel Scheffler. Met sneeuwballengevecht na afloop in de zaal!

Meneer Monster

Meneer Monster is een stoer, fris en eigenzinnig jeugdtheatercollectief dat internationale jeugd-bestsellers bewerkt tot volwassen jeugdvoorstellingen. Het collectief maakt cartoonesk actietheater dat bulkt van de energie. 

Met ‘De Waanzinnige Boomhut van 13 verdiepingen’ won het collectief in 2018 de Zapp Theaterprijs en een VSCD Zilveren Krekel. Verder is Meneer Monster bekend van de voorstellingen ‘Over de kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft’, ‘Fantastische Meneer Vos’ en ‘Rovers’.

 

Blauwe Zaal

Exclusief pauzedrankje

Prijzen

Prijs 9.00
Stadspasactie groene stip* 2.50

* Stuur een mail naar kaartverkoop@meervaart.nl (voorstelling, datum, aantal kaarten en stadspasnummer: beginnend met 6064).

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief