Data en kaarten

De drie biggetjes en het wolfspak

De Toneelmakerij

familie/Jeugd
voorjaarsvakantie
4+
  • Deze voorstelling heeft al plaatsgevonden

Voor deze voorstelling geldt de Stadspasactie. Heb je een Stadspas met groene stip, dan betaal je slechts €2,50 per kaart. Reserveren kan alleen via kaartverkoop@meervaart.nl onder vermelding van het stadspasnummer. Niet geldig in combinatie met andere acties.

  “Kolderieke voltreffer voor jong en oud… een gloedvolle, humoristische coming of age vol geinige liedjes, visuele grapjes en heerlijke woordvondsten”
De Telegraaf
  “Een vrije, moderne en bovenal leuke bewerking van het oude sprookje… handig ontdaan van al zijn gruwelijkheden en bewerkt tot vrolijke komedie waar iedereen (dus ook volwassenen) van vier jaar en ouder om zou moeten kunnen lachen”
de Volkskrant
  “Een feestelijk metasprookje… op vrolijke wijze met liedjes en veel popcultuurreferenties hertaald naar een metaspektakel over biggen in de moderne wereld… bijzonder knap”
Het Parool
  “Een coming-of-age verhaal vol humor, pakkende liedjes en een verrassende moraal… speelse tekst, vol verhaspelingen en verzonnen woordjes… Met hun aanstekelijke spelplezier slagen Jones, Kamps en Smit erin om de aandacht van de zaal vast te houden”
Theaterkrant


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief