Data en kaarten

De drie biggetjes en het wolfspak

De Toneelmakerij

familie/Jeugd
4+

Gezondheid en veiligheid staan bij uw bezoek voorop. Voor actuele informatie over coronamaatregelen rondom uw bezoek raden we aan om kort voorafgaand onze website te raadplegen.

In ‘De drie biggetjes en het wolfspak’ is een vrolijke familievoorstelling vol prangende levensvragen met veel dans, muziek en verkleedpartijen. De drie biggen Knor, Knar en Krul proberen koste wat het kost uit de klauwen van de boze wolf te blijven. 

De broers en zus hebben al snel een eigen gepeperde mening over wat er moet gebeuren en hoe. Zo wil de een solo gaan en de ander La Famiglia bij elkaar houden. De knorrige sneren, krulstaartige debatten en ruzies vol nooit eerder gehoorde woorden vliegen over en weer. En dat alles onder de voortdurende dreiging van wolvengehuil…

Varkenshumor
Regisseur Timothy de Gilde en schrijver Joachim Robbrecht tekenen voor een voorstelling vol varkenshumor. Clownesk en absurdistisch theater met een snufje satire. 

Het duo maakte eerder furore met ‘GTA V’. Met ‘Bromance’ vielen ze in binnen- en buitenland in de prijzen en hun ‘King Oeboe’ speelde zowel scholen als Museumnacht Amsterdam plat.
 

 

Blauwe Zaal

50 minuten

Exclusief pauzedrankje

Prijzen

1e rang 9.00
Stadspasactie groene stip* 2.50

* Stuur een mail naar kaartverkoop@meervaart.nl (voorstelling, datum, aantal kaarten en stadspasnummer: beginnend met 6064).

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “Kolderieke voltreffer voor jong en oud… een gloedvolle, humoristische coming of age vol geinige liedjes, visuele grapjes en heerlijke woordvondsten”
De Telegraaf
  “Een vrije, moderne en bovenal leuke bewerking van het oude sprookje… handig ontdaan van al zijn gruwelijkheden en bewerkt tot vrolijke komedie waar iedereen (dus ook volwassenen) van vier jaar en ouder om zou moeten kunnen lachen”
de Volkskrant
  “Een feestelijk metasprookje… op vrolijke wijze met liedjes en veel popcultuurreferenties hertaald naar een metaspektakel over biggen in de moderne wereld… bijzonder knap”
Het Parool
  “Een coming-of-age verhaal vol humor, pakkende liedjes en een verrassende moraal… speelse tekst, vol verhaspelingen en verzonnen woordjes… Met hun aanstekelijke spelplezier slagen Jones, Kamps en Smit erin om de aandacht van de zaal vast te houden”
Theaterkrant


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief