Data en kaarten

Prinses Arabella: Aangenamelijk!

ROSE Stories

familie/jeugd
5+

Gezondheid en veiligheid staan bij uw bezoek voorop. Voor actuele informatie over coronamaatregelen rondom uw bezoek raden we aan om kort voorafgaand onze website te raadplegen.

Prinses Arabella rent vol energie door het paleis. Ze wil alles zelf doen. Brood bakken, haar kleren uitzoeken en zelfs haar kamer schilderen! Maar als ze bij de kok, de tuinman of lakei komt, krijgt ze steeds hetzelfde antwoord: “Nee, dat doet een prinsesje niet.” Teleurgesteld gaat Arabella naar haar kamer. Arabella vindt alles maar stom.

Maar opeens verschijnt er op haar kamer een meisje. Nina. En van Nina mag Arabella juist alles. Alleen kan niemand Nina zien of horen. Alleen Arabella. En dat maakt het juist leuk. Samen met Nina zet Arabella het paleis op stelten!

Prinses Arabella: Aangenamelijk! is een vrolijke, energieke, en ondeugende voorstelling, waarin Arabella een Imaginary friend krijgt, Nina. Met deze vriend breekt ze uit in een fantasiewereld vol muziek, poppenspel en prachtige beelden. Een leerzame ervaring voor kinderen en ouders. 

Mylo Freeman 
De Nederlands-Amerikaanse Mylo Freeman probeert met haar werk meer etnische diversiteit aan te brengen in de wereld van de prentenboeken. Daarmee sluit ze mooi aan bij de missie van ROSE stories. 

ROSE Stories
ROSE stories vertelt verhalen in verschillende vormen: van een film tot een boek en van een programma tot een theatervoorstelling. Eerder maakten ze de jeugdvoorstellingen ‘Noumi, zusje zeven’ (5+) en ‘SSST!’ (2+) en de hitvoorstelling ‘Melk & Dadels’. Die werden alle drie geselecteerd voor het Nederlands Theater Festival. 
 

Lees verder

 

Blauwe Zaal

50 min.

Prijzen

1e rang 9.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief