Data en kaarten

Flip Noorman

Love it!

Muziek

Gezondheid en veiligheid staan bij uw bezoek voorop. Voor actuele informatie over coronamaatregelen rondom uw bezoek raden we aan om kort voorafgaand onze website te raadplegen.

Na het overdonderende succes van de ‘Zingt Leonard Cohen’-concertreeks is Flip Noorman terug. Ooit maakte hij naam als enfant terrible. Nu wordt hij omhelsd door het publiek. Noorman zit in een spagaat: wat doet de ‘onbegrepen kunstenaar’ wanneer hij geaccepteerd wordt?

In zijn nieuwste theaterconcert tuigt de donkerste stem van Nederland met zijn fenomenale begeleidingsband een wereld op die twijfelt. Moet een kunstenaar bruggen bouwen of confronteren? Moet je op zoek naar de ‘middle ground’ als de grond daar onvruchtbaar lijkt? Hoe ver mag je gaan voor de dingen die je liefhebt? Hoever moet je gaan?

In een tijd van volmaakte insta-stories en hippe lifestyle wereldverbeteraars zoekt “de wantrouwende lone-wolf met een hang naar het onvolmaakte” zijn plaats.

“Ben je Vegan?”, vroeg de barista aan Noorman, die een havercappuccino bestelde.
“Ja?”
Love it!
 

 

Blauwe Zaal

Prijzen

1e rang 18.00
MTK 10% korting 16.20

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief