Data en kaarten

Vormen van opdringerigheid

Collectief Het Paradijs

Theater

Gezondheid en veiligheid staan bij uw bezoek voorop. Voor actuele informatie over coronamaatregelen rondom uw bezoek raden we aan om kort voorafgaand onze website te raadplegen.

In een samenleving waar fake news, polarisatie en de oproep tot ‘verbinding’ steeds wanhopiger klinken, kunnen we misschien niet anders dan ons met de beste bedoelingen aan elkaar opdringen. Collectief Het Paradijs diept dit thema uit tot het drieluik ‘Vormen van Opdringerigheid’, in regie van respectievelijk theatermaker Ko van den Bosch, bewegingskunstenaar Jakop Ahlbom en choreograaf Nicole Beutler. Drie perspectieven op de toenemende druk op de persoonlijke ruimte.

Toevlucht
Acht mensen opeengepakt in een metro. Acht mensen alleen in hun appartement. Acht mensen vast in hun eigen hoofd. Hun overvolle metro crasht en lanceert de acht reizigers naar huis, maar de opdringerigheid volgt hen tot in hun slaapkamers. De overprikkeling van de buitenwereld baant zich een weg naar binnen. Er rest hen nog maar één laatste toevluchtsoord: het eigen hoofd. Maar hoe veilig is deze plek?

Collectief Het Paradijs 
Collectief Het Paradijs rijgt humor en tragiek aan elkaar, neemt de tijdsgeest op de hak en zet hun hele hebben en houwen in voor eenzelfde doel: een verhaal vertellen en er alles uithalen wat er in zit.
 

Lees verder

 

Blauwe Zaal

75 min.

Prijzen

1e rang 18.00
MTK 10% korting 16.20

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief