Data en kaarten

Servaes Nelissen, René van 't Hof e.a.

Rock me baby

Dit is een verplaatste voorstelling uit seizoen 20/21
Muziektheater

Gezondheid en veiligheid staan bij uw bezoek voorop. Voor actuele informatie over coronamaatregelen rondom uw bezoek raden we aan om kort voorafgaand onze website te raadplegen.

‘Rock me Baby’ is een tragikomische ‘rockumentary’ over de Nederpopgroep The Promise, met livemuziek, projecties en poppenspel.

Na lange tijd komt de rockband weer bij elkaar. Ter voorbereiding op hun ‘Back and Forward Tour’ sluit de groep zich op in de studio, maar door oude irritaties, twijfels en fysieke ongemakken dreigt er al snel een crisis. Hoe goed zijn hun oude nummers eigenlijk, en zal het nieuwe materiaal aanslaan op de fanclubdag? Janice, een excentrieke performancekunstenares en vriendin van frontman Sjag, wordt gevraagd om mee te denken. Zij komt met een dwingend visueel concept waarin poppenanimatie de muziek gaat ondersteunen. Zodra de mannen met maskers op moeten gaan spelen begint de weerstand tegen haar aardig toe te nemen.

Eerder maakten Servaes Nelissen en Feikes Huis de succesvolle producties ‘Popje, hou je muil’ (2016) en ‘Beefteefjes’ (2019, genomineerd voor de VSCD Mimeprijs).
 

 

Blauwe Zaal

Prijzen

1e rang 22.00
MTK 10% korting 19.80

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief