Data en kaarten

Frédérique Spigt

Viva El Tango/Leve de Tango

Muziek

Gezondheid en veiligheid staan bij uw bezoek voorop. Voor actuele informatie over coronamaatregelen rondom uw bezoek raden we aan om kort voorafgaand onze website te raadplegen.

De tango, ontstaan aan de oevers van de Rio de la Plata, gaat bij uitstek over liefde, verbinding, vriendschap, maar zeker ook over verlies en eenzaamheid. Frédérique Spigt, geboren en getogen in de grote havenstad Rotterdam, hertaalde wereldberoemde tango’s naar het Nederlands en brengt ze met haar doorleefde stem, zingend en vertellend, dicht bij haar publiek.

Waan u in een nachtclub in Buenos Aires of op de Plaza Dorrego, waar de tango nog altijd vol passie wordt gedanst. 

Of we nu varen over de Rio Mendoza of over de Maas, de klanken van de milonga, wals, tango en eigen composities verwarmen gegarandeerd uw hart. Hoe kan dat ook anders met de virtuoze volbloed tangomuzikanten Tijmen Veelenturf (viool), Tim Panman (gitaar) en – speciaal voor deze tournee – de uit Parijs afkomstige Lysandre Donoso op de bandonéon.
 

 

Blauwe Zaal

Prijzen

1e rang 21.00
MTK 10% korting 18.90

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief