Data en kaarten

Simone Kleinsma

Verder

Show

Gezondheid en veiligheid staan bij uw bezoek voorop. Voor actuele informatie over coronamaatregelen rondom uw bezoek raden we aan om kort voorafgaand onze website te raadplegen.

Na eerdere succesvolle shows als ‘Songs From The Heart’, ‘Simone’s Songbook’ en ‘Simone!’ keert musicalster Simone Kleinsma terug het theater. In ‘Verder’ vertelt ze haar persoonlijke verhaal over de afgelopen jaren, waarin ze heeft moeten ontdekken hoe het is om alleen verder te gaan. Om een nieuw begin te maken, zal je eerst moeten opruimen. Je moet durven weggooien, zodat je iets kan overhouden wat het begin kan zijn van iets nieuws. Ze omlijst haar verhaal met muziek, met zowel bestaand als nieuw, speciaal voor haar geschreven repertoire. 

Simone maakt ‘Verder’ samen met Ruut Weissman (o.a. Hij Geloof In Mij) die de regie op zich neemt en schrijver Frank Houtappels (o.a. Gooische vrouwen, Het Schaep met de 5 Pooten).
 

 

Rode Zaal

Prijzen

1e rang 36.00
2e rang 31.00
MTK 10% korting 32.40

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief