Data en kaarten

Défano Holwijn

Live

Show

Gezondheid en veiligheid staan bij uw bezoek voorop. Voor actuele informatie over coronamaatregelen rondom uw bezoek raden we aan om kort voorafgaand onze website te raadplegen.

In ‘Défano Holwijn Live’ neemt de populaire influencer, Youtuber, rapper, presentator en acteur Défano de bezoekers mee in zijn dagelijkse leven. Is het wel echt zo leuk om altijd herkend te worden, en wat doe jij nou eigenlijk echt hele dagen, Défano? Met een flinke lading humor deelt Défano de details van het leven achter de schermen van de hippe influencer-wereld.

Défano staat te popelen om voor de allereerste keer met een eigen show de theaters in te gaan. Het wordt een mix van de soms harde realiteit, muziek en interactie met het publiek. Défano’s droge gevoel voor humor zal niet te missen zijn en reken maar dat elementen uit zijn succesvolle Instagram-talkshow ‘Défano Late Live’ terug gaan komen, net als zijn Youtube-hit ‘WATWEETJIJ?!’.
 

 

Blauwe Zaal

Prijzen

1e rang 18.00
MTK 10% korting 16.20

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief