Data en kaarten

Wilfried de Jong

Fotostudio De Jong

Muziektheater

Gezondheid en veiligheid staan bij uw bezoek voorop. Voor actuele informatie over coronamaatregelen rondom uw bezoek raden we aan om kort voorafgaand onze website te raadplegen.

Wilfried de Jong neemt zijn grote liefde bij de hand: fotografie. Hij maakte eerder een prachtige televisieserie onder de titel ‘Fotostudio De Jong’. Nu gaat hij met foto’s en muzikanten het theater in. En heel bijzonder: het publiek kan eigen foto’s aanleveren voor de avond.

Op het toneel staan camera’s op statieven, flitslampen en een ouderwets fotohokje. Op groot scherm verschijnen foto’s van beroemde fotografen uit binnen- en buitenland, nieuwsfoto's en werk uit Wilfrieds privécollectie. Iedere foto krijgt een energieke bewerking in de vorm van een song, een theatrale scène of een pakkend verhaal. 

In ‘Fotostudio De Jong’ is ook plek ingeruimd voor fotoliefhebbers in de zaal. Iedereen maakt foto’s: soms serieus met een goed toestel, soms heel snel met een mobieltje. Wilfried nodigt het publiek uit die foto’s vlak voor aanvang of tijdens de voorstelling te versturen of af te geven. Hij zal ze live van commentaar en muziek voorzien. En voor wie wil, gaat Wilfried zelfs met de maker in gesprek.

De muziek wordt gespeeld door Cok van Vuuren (gitaar), Bart Wijtman (bas, toetsen, loops) en Rob Wijtman (slagwerk).
 

Lees verder

 

Blauwe Zaal

Prijzen

1e rang 21.00
MTK 10% korting 18.90

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief