Data en kaarten

Tobi Kooiman

Best of

Cabaret

Gezondheid en veiligheid staan bij uw bezoek voorop. Voor actuele informatie over coronamaatregelen rondom uw bezoek raden we aan om kort voorafgaand onze website te raadplegen.

Tobi Kooiman is cabaretier, stand-up comedian, wiskundige en stoïcijn. Hij probeert met zijn gevoel voor logica levensvraagstukken en alledaagse kwesties te tackelen, ziet (non-)causale verbanden en ontrafelt statistiekmisbruik. Helder toch? Op het podium wel; daarbuiten brengt het hem steevast in wonderlijke situaties. Hij neemt op de koop toe dat het publiek ongegeneerd door zijn verhalen heen lacht.

"Tobi Kooiman strooit met een spervuur aan grappen, die bijna allemaal raak zijn… Een waar feest voor de theaterbezoeker", aldus de jury van Cameretten. Een uitverkocht Oude Luxor Theater bekroonde hem dan ook met de Publieksprijs. De Volkskrant tipte hem als één van de drie grootste comedytalenten van 2021, het jaar waarin hij solo gaat met zijn eerste voorstelling: ‘Best Of’. Tobi komt er aan, en snel ook. Mis dit grote talent niet!
 

 

Blauwe Zaal

Prijzen

1e rang 17.00
MTK 10% korting 15.30

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “Hoe dat hoofd werkt maakt hij aanstekelijk inzichtelijk met beeldende verhalen en rake grappen ”
Theaterkrant over zijn optreden tijdens Cameretten
  “Talent voor een coherent verhaal, slimme grappen en opvallende redeneringen”
NRC over zijn optreden tijdens Cameretten
  “Snelle grappen en slimme redenaties in een knap betoog over ratio en de controle van emoties”
Dagblad van het Noorden over zijn optreden tijdens Cameretten


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief