Data en kaarten

VanWyck

The Epic Tale of The Stranded Man

Muziek

Gezondheid en veiligheid staan bij uw bezoek voorop. Voor actuele informatie over coronamaatregelen rondom uw bezoek raden we aan om kort voorafgaand onze website te raadplegen.

In drie jaar tijd bracht de Amsterdamse singer-songwriter VanWyck drie albums uit waarmee ze bewondering oogstte tot ver over de landsgrenzen. Haar warme, donkere alt-folk en americana doen denken aan Natalie Merchant en Leonard Cohen.

Met haar vierde album dat internationaal verschijnt, reikt VanWyck nog hoger: ‘The Epic Tale of the Stranded Man’ is een groots opgezette vertelling over een man die aanspoelt op een eiland en niet meer weet wie hij is.

Tijdens het gelijknamige theaterconcert neemt VanWyck ons mee naar dat eiland en leert ze ons dat verbeelding geen grenzen kent, dat vrijheid soms te vinden is in hele kleine kamers en dat dapperheid en kwetsbaarheid bijna altijd hand in hand gaan.
  
Van Wyck

Gitaar, piano en zang: Christien Oele
Gitaar, bas, piano en zang: Reyer Zwart
Soms vergezeld door gitaar en zang door Marjolein van der Klauw

 

 

Blauwe Zaal

Prijzen

1e rang 18.00
MTK 10% korting 16.20

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “VanWyck zingt liedjes van troostrijke, sensuele en aangrijpende schoonheid”
De Volkskrant
  “De muziek van VanWyck heeft zachtheid als kracht”
NRC
  “Powerful but intimate”
MOJO Magazine
Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief