Data en kaarten

Carel Kraayenhof, Juan Pablo Dobal en Jaap Branderhorst

100 jaar Piazzolla

Muziek

Gezondheid en veiligheid staan bij uw bezoek voorop. Voor actuele informatie over coronamaatregelen rondom uw bezoek raden we aan om kort voorafgaand onze website te raadplegen.

Met het theaterconcert ‘100 jaar Piazzolla’ eren bandoneonist Carel Kraayenhof, pianist Juan Pablo Dobal en bassist Jaap Branderhorst hun muzikale idool en vader van de tango nuevo: Astor Piazzolla. Ter gelegenheid van zijn honderdste geboortejaar in 2021.

Instrumentale juweeltjes worden afgewisseld met poëtische teksten van Jorge Luis Borges en Horacio Ferrer.

In 1987 werkte Kraayenhof drie maanden met de maestro in zijn ‘Tango Apasionado’. Piazzolla’s zoon schreef Kraayenhof na zijn vertolking van ‘Adios Nonino’ op het Koninklijke Huwelijk: “My father in heaven is proud of you”
 
Pianist Juan Pablo Dobal is afkomstig uit Buenos Aires, dé stad van Piazzolla. Hij begeleidde zangeres Amelita Baltar in Europa, de eerste vertolker van de ballades en liederen van Piazzolla en Ferrer. 

Bassist Jaap Branderhorst reisde met Kraayenhof en Dobal de wereld over in hun Sexteto Canyengue en Kraayenhof Ensemble.

 

Blauwe Zaal

Prijzen

1e rang 20.00
MTK 10% korting 18.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief