Data en kaarten

Uit mijn handen

Lara Wakelkamp I ISH Dance Collective

Theater
14+

Gezondheid en veiligheid staan bij uw bezoek voorop. Voor actuele informatie over coronamaatregelen rondom uw bezoek raden we aan om kort voorafgaand onze website te raadplegen.

Lara Wakelkamp onderzoekt in haar danstheatervoorstellingen de menselijke geest. In haar derde productie bij ISH Dance Collective vertelt ze het aangrijpende verhaal van de moeder van één van de jonge daders van de Columbine schoolshooting.

In een meeslepende voorstelling, waarin toneel, dans en muziek versmelten, ontrafelt ‘Uit Mijn Handen’ de rauwe emotie van een moeder die ontdekt dat haar zoon de wereld voorgoed heeft veranderd. Ze staat aan het begin van een mentale reis naar het onbekende, waar de enige uitweg lijkt verscholen in de breekbaarheid of de veerkracht van haar geest. 

Ariane Schluter, één van Nederlands meest bekroonde actrices, ontmoet de experimentele breakdancer/choreograaf Simon Bus. Zij spelen in dit stuk niet de voor de hand liggende rollen van moeder en zoon, maar reisgenoten op een zoektocht door een gebroken innerlijk. 

In een decor van licht vertolken ze de eindeloze wentelingen van het ongrijpbare verleden, de versplinterde choreografie van een verdwenen toekomst en de vervreemdende logica van het nooit aflatende heden. Haar gedachten vormen zijn muziek, zijn beweging haar emotie. 

Alleen samen kunnen ze ontdekken dat gebroken niet stuk is en dat duister niet bestaat zonder licht. Een ode aan de genade van de menselijke psyche.

Lees verder

 

Blauwe Zaal

60 min.

Prijzen

1e rang 20.00
MTK 10% korting 18.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief