Data en kaarten

Juf Roos gaat op avontuur

Juf Roos Theater

Familie/jeugd
2+

Gezondheid en veiligheid staan bij uw bezoek voorop. Voor actuele informatie over coronamaatregelen rondom uw bezoek raden we aan om kort voorafgaand onze website te raadplegen.

Wegens het overweldigende succes van de eerste theatershow – met overal uitverkochte zalen –  keert Juf Roos terug in het theater. In dit nieuwe, oer-Hollandse programma beleven Juf Roos en Gijs een vrolijk avontuur waarin ze veel bekende kinderliedjes zingen en de kinderen volop mogen meezingen en meedoen!

Miljoenen kinderen hebben Juf Roos en Gijs in hun hart gesloten en hun programma heeft inmiddels meer dan 120 miljoen views op YouTube: een ongekend succes in Nederland.   

In deze nieuwe theatershow maken Juf Roos en Gijs zich op voor de landelijke Molendag. De molen moet er piekfijn bij staan maar dan….. gebeurt er iets ergs met de molen. Juf Roos en Gijs doen er alles aan om de molen op tijd weer in orde te krijgen. Zou het ze lukken om dit voor elkaar te krijgen?

Extra: aan de kinderen in het theater wordt vooraf gevraagd om een mooie tekening te maken voor Juf Roos en Gijs, die in de voorstelling zal worden gebruikt!
 

 

Rode Zaal

Prijzen

1e rang 20.00
2e rang 15.00
MTK 10% korting 18.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief