Data en kaarten

Micha Wertheim

Voor Heel Even

Cabaret

Gezondheid en veiligheid staan bij uw bezoek voorop. Voor actuele informatie over coronamaatregelen rondom uw bezoek raden we aan om kort voorafgaand onze website te raadplegen.

Micha Wertheims vorige voorstellingen kregen in Nederland en Vlaanderen uitsluitend lovende recensies. De online voorstelling ‘Niemand Anders’, die hij vorig jaar maakte, werd unaniem geprezen als inventief, innovatief en troost gevend. 

NRC noemde ‘Micha Wertheim voor alle duidelijkheid’ de beste cabaretvoorstelling van 2019. Ruim twee uur lang vuurde Micha zijn eigenzinnige grappen, verhalen en beschouwingen af op het publiek, met als rode draad de vraag hoe we moeten omgaan met alle apocalyptische informatie die ons dagelijks overspoelt. 

In zijn nieuwe voorstelling gooit Micha het over een andere boeg. Hij zoomt in, en in, en dan nog iets verder in. Tot er heel weinig overblijft. En dan… Dan zoomt hij nóg verder in. Tot er zo weinig overblijft dat je er een hele avond mee kunt vullen: ‘Micha Wertheim voor heel even’.

 

Rode Zaal

Prijzen

1e rang 23.00
2e rang 18.00
MTK 10% korting 20.70

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief