Data en kaarten

George & Eran worden veganisten

George & Eran Producties

Onze makers

Theater

We zijn verheugd weer bezoekers te mogen ontvangen! Gezondheid en veiligheid staan bij uw bezoek voorop. Er geldt daarom een beperkte zaalcapaciteit om minimaal 1,5 meter afstand te houden.

IJskappen smelten, dieren sterven uit bij de vleet en vreemde virussen springen over naar de mens. Kortom, de wereld staat weer eens in brand. Om moedeloos van te worden, ware het niet dat de twee wereldverbeteraars weer eens in actie besloten te komen. Dit keer richten George & Eran hun pijlen op de bio-industrie, het klimaat en misschien zelfs op de walvissen. 

Als twee mannelijke Greta Thunbergs offeren ze hun gewoontes, gemakken en geneugten op voor een betere wereld. De twee mediterrane carnivoren laten voor eens en voor altijd het vlees links liggen. Een maiskolf ingevlogen uit Senegal komt hun keuken niet meer in en een dag niet gedemonstreerd is een dag niet geleefd.

Ze moeten wel. Ze hebben geen keus, want nu ze vader zijn geworden gaat het niet langer over hun toekomst maar over die van hun kinderen. Dus zullen zij van nu af aan het goede voorbeeld geven. Ook al worden ze bespuugd, gehaat en vernederd. Alles zullen zij geven voor een betere wereld. 

In deze duurzame klimaatkomedie omarmen George & Eran samen met twee vrouwen (zelfs daarin zetten ze hun beste beentje voor!) hun verantwoordelijkheid. Ze kijken elkaar recht in de spiegel. Ze belichten hun tekortkomingen, sporen elkaar aan en worden met hun sierlijke neuzen op de feiten gedrukt. Niemand zal worden gespaard, want zoals de bijbel het ons zo mooi vertelt: Wij allen zijn schuldig.

Lees verder

 

Blauwe Zaal

Prijzen

1e rang 15.00
MTK 10% korting 13.50

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief