Data en kaarten

Rayen Panday

Focus

Cabaret

Gezondheid en veiligheid staan bij uw bezoek voorop. Voor actuele informatie over coronamaatregelen rondom uw bezoek raden we aan om kort voorafgaand onze website te raadplegen.

Voorgaande jaren stond hier altijd een vage tekst over Rayen Pandays voorstelling die op dat moment nog in de maak was. Dit keer is dat anders: ‘Mr. Minute’ is eindelijk een keer op tijd.
 
Wegens omstandigheden had Rayen het afgelopen jaar alle tijd om een voorstelling te maken. Om te beseffen dat hij overal even ver vanaf staat als dat hij er deel van uitmaakt. Om zich af te vragen waarom hij zich zóveel in bijzaken verliest dat de hoofdzaak niet meer relevant is. Én waarom we allemaal ‘ons gevoel’ aan het volgen zijn, zonder dat ons dat verder brengt. 

Om scherp te blijven moet je zowel kunnen in- als uitzoomen. Toegegeven; deze tekst komt óók vaag over, maar dat komt omdat u de voorstelling nog niet heeft gezien. Wat Rayen van zichzelf verlangt, vraagt hij vanavond ook van u: Focus.
 
Over Rayen Panday:
Rayen is al jaren onderdeel van Comedytrain en heeft succes in het buitenland. Hij trad al op in 18 verschillende landen. Rayen werd mede daardoor als een van de drie Nederlandse comedians gevraagd een eigen Netflix-special op te nemen in Comedians of the World. Ook wordt Rayen regelmatig gevraagd om aan te schuiven in tv-programma's als M. en Jinek en in radioprogramma's als Gijs 2.0 en De Nieuws BV.

Lees verder

 

Rode Zaal

Prijzen

1e rang 22.00
2e rang 17.00
MTK 10% korting 19.80

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “Panday overtuigt in comedy met hoge grapdichtheid”
NRC over Rayens eerdere voorstelling ‘Fenomeen’
  “Panday toont tomeloze energie en geeft een originele draai aan elke grap die hij maakt ”
Theaterkrant over Rayens eerdere voorstelling ‘Fenomeen’
  “Want een talent is het. Een heel groot talent… Ongekende klasse. Scherp, snel en vaak zo herkenbaar ”
Theaterparadijs over Rayens eerdere voorstelling ‘Fenomeen’
  “Hij is vlot, grappig, persoonlijk, herkenbaar, actueel, krachtige humor, en gaat geen enkel onderwerp uit de weg ”
I Love Theater over Rayens eerdere voorstelling ‘Fenomeen’
Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief