Data en kaarten

Ik ben er even niet

Maas TD

Familie/Jeugd
8+

‘Ik ben er even niet’ is een bonte mix van theater, dans en muziek van de makers van ‘Liefde’.

Soms wil ik er gewoon even niet zijn. Dan heb ik een camouflagepak nodig, een onzichtbaarheidsmantel of een gat in de grond waar ik doorheen kan zakken. Belanden in een nieuwe wereld met vuur en speciale krachten, waar ik een held ben zonder iets te hoeven doen. 

‘Ik ben er even niet’ gaat over de druk die jonge mensen kunnen voelen om te moeten voldoen, om steeds mooier, sterker en beter te zijn dan ze zich voelen. De wens om te gamen, te vluchten in show en glitter of onder de radar te blijven is groot, maar de buitenwereld klopt steeds op de deur en je hebt geen zin om open te doen. De voorstelling speelt zich af in de wachtkamer van het echte leven, de enige plek waar je gewoon de spelregels snapt.

‘Ik ben er even niet’ is een bonte mix van theater, dans en muziek van de makers van ‘Liefde’ (Gouden Krekel 2017) en ‘Hallo familie’ (Zilveren Krekel 2019).

Moniek Merkx
Maas theater en dans maakt volwassen voorstellingen voor iedereen die jong is of zich zo voelt. “Ik ben er even niet gaat voor mij over de binnenwereld van de verlegen ruggetjes, dromerige outsiders en woeste klungelaars”, aldus regisseur, schrijver en dramaturg Moniek Merkx. 

Voor haar werk ontving Moniek in Nederland al meerdere jeugdtheaterprijzen (Hans Snoek Prijs, 1000Watt Prijs, Gouden/Zilveren Krekels, Podiumkids Prijs) en de VSCD Mimeprijs.
 

Lees verder

 

Blauwe Zaal

60 min

Exclusief pauzedrankje

Prijzen

1e rang 9.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief