Data en kaarten

Breakin' Convention

Sadlers Wells

Dans

Voor bezoek aan dit optreden is een coronatoegangsbewijs verplicht. Voorafgaand wordt gevraagd een bewijs van vaccinatie, recent herstel van COVID-19 of een negatieve coronatest te tonen (QR-code), samen met een geldig identiteitsbewijs.

Breakin' Convention, het baanbrekende hiphopfestival uit Londen, komt voor het eerst naar Nederland! Reken op optredens van internationale poppers, lockers, b-boys en b-girls en Nederlands talent! 

Samengesteld en gehost door Britse hiphoptheaterlegende en artistiek leider van Breakin' Convention, Jonzi D, neemt het festival de Meervaart over met een dj en MC, jams en battles.

14:00-15:00 Jam in de foyer
15:00-17:00 Theatervoorstelling in de Rode Zaal
17:00-19:00 Seven2Smoke | Breaking Battle (all ages) 

BEVESTIGDE INTERNATIONALE THEATER ACTS

Soweto Skeleton Movers - Zuid-Afrika
Afkomstig uit de meest beruchte township van het Afrikaanse continent. De Soweto Skeleton Movers hebben hun eigen draai aan de pantsula (Afrikaanse dans) gegeven, inclusief acrobatisch voetenwerk en magische goedentrucs. 
  
Joseph Toonga - Verenigd Koninkrijk
De tweede act is de Britse hiphop crew Just Us Dance, onder leiding van Joseph Toonga. Born to Protest is ontstaan vanuit de hopeloosheid en woede na de aanslag op George Floyd. Vier krachtige performers gebruiken hiphop, afrobeat, krumpdans en stem om vermoedens over de zwarte figuur te ontkrachten. Een intens en uiteindelijk verlossend werk.
 
Kinetic Art - Japan
Met behulp van snaren die in de war raken en ontwarren beelden ze de onderlinge verbondenheid van gebeurtenissen om ons heen uit. Een collectief dat zich ergens bevindt tussen breakdance en contortion, gevormd als danspaar.

 

BREAK A LEG X ABC | BREAKING SPECIAL
Breakin’ Convention Afterparty


Break A Leg i.s.m. Amsterdam Breaking Community X Breakin’ Convention NL present:
Seven2Smoke Breaking Battle (all ages)

Prijzengeld: 200 euro


DJ Lucas Benjamin | MC T-Bone
Jury: Dietrich ‘Dietje’ Pott | Bo van Hoorn | Raymond den Uijl
Inschrijven kan via email breakaleg@meervaart.nl

Klik hier voor het Facebook event.

Let op: Elke bezoeker die wil deelnemen aan de battle dient in bezit te zijn van een ticket voor Breakin’ Convention. Het is niet mogelijk om alleen deze battle bij te wonen. 

Lees verder

 

Rode Zaal

Prijzen

1e rang 25.00
2e rang 20.00
MTK 10% korting 22.50
Kindprijs 1e rang 20.00
Kindprijs 2e rang 15.00
Stadspasactie groene stip* 2.50

* Stuur een mail naar kaartverkoop@meervaart.nl (voorstelling, datum, aantal kaarten en stadspasnummer: beginnend met 6064).

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief