Data en kaarten

Divali

Ujala

Een prachtig Divali-concert

Special

Voor bezoek aan dit optreden is een coronatoegangsbewijs verplicht. Voorafgaand wordt gevraagd een bewijs van vaccinatie, recent herstel van COVID-19 of een negatieve coronatest te tonen (QR-code), samen met een geldig identiteitsbewijs.

Divali wordt gevierd om het licht te verwelkomen in het leven. Het feest vindt haar oorsprong in het oude India, maar is ook in de huidige Westerse wereld van grote waarde. Het woord 'divali ' is afgeleid van het Sanskriet, waarin het woord 'dipavali' een rij van lampjes betekent. Net als de lampjes van kerstboomversieringen en de verlichte moskeeën tijdens de vastenmaand, zorgen de diya's (kleine lampjes) voor een feestelijke stemming. 

Het ontsteken van diya's (olielampjes van klei) op deze dag herbergt bovendien een universele symboliek: de overwinning van het goede over het kwade, van de waarheid over de onwaarheid, van het licht over de duisternis.

Het Divali-lichtjesfeest stelt wereldwijd de herbevestiging van hoop, goede wil en hernieuwde inzet voor vriendschap centraal. Tijd om hartstochten, driften, hoogmoed en gevoel van gescheidenheid te verbannen en klaar te staan voor elkaar, ongeacht afkomst of religie.

Programma

Presentatie Sudhier Nannan & Jaya Chandrikasingh

18.30: Inloop

19.30-20.45: Concert part 1

20.45-21.45: Pauze met heerlijke vegetarische culinaire gerechten van RotiMahal

21.45-23.00: Concert part 2

10 top vocalisten

Rani Datai, Berry Damri, Nitant Shinde, Venkat & Bhavika Adapa, Mousumi Guha, Moumita Biswas, Swathi Bekkera, Tony Singh en onze eigen Vijay Rambaran!

Muzikale begeleiding

AVISHKAR ORCHESTRA, onder leiding van Maestro Ronny Bhikharie.

 

Voor deze voorstelling geldt er een Stadspaskorting: 

- Heb je een Stadspas met groene stip, dan betaal je slechts €2,50 per kaart.

- Stadspashouders met blauwe ruit krijgen €5,00 korting.

Reserveren kan alleen via: kaartverkoop@meervaart.nl 

Lees verder

 

Rode Zaal

Prijzen

1e rang 17.50
2e rang 12.50
MTK 10% korting 15.75
Stadspasactie groene stip* 2.50

* Stuur een mail naar kaartverkoop@meervaart.nl (voorstelling, datum, aantal kaarten en stadspasnummer: beginnend met 6064).

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief