Data en kaarten

Godenzonen

Robbie Wallin & Luan Buleshkaj

Godenzonen + Champions League-wedstrijd Borussia Dortmund – Ajax op groot scherm

Theater

Voor bezoek aan dit optreden is een coronatoegangsbewijs verplicht. Voorafgaand wordt gevraagd een bewijs van vaccinatie, recent herstel van COVID-19 of een negatieve coronatest te tonen (QR-code), samen met een geldig identiteitsbewijs.

In de veelzijdige voorstelling 'Godenzonen' fungeert Ajax als metafoor om maatschappelijke vraagstukken bespreekbaar te maken en het gesprek gaande te houden. De jonge makers Robbie Wallin & Luan Buleshkaj slaan een nieuwe weg in door spoken word, storytelling, muziek, comedy en theater te gebruiken in de voorstelling. Emotionele eerbetonen worden afgewisseld met humoristische anekdotes en scherpe blikken. 


‘Godenzonen’ is een voorstelling van acteur/theatermaker Robbie Walin & woordkunstenaar Luan Buleshkaj; twee ras-Amsterdammers. In ‘Godenzonen’ worden de mannen begeleid door gitarist Guillano Herdeigin. Ook spoken word-artiest Zeinab El Bouni vertolkt een klein rolletje. ‘Godenzonen’ is geregisseerd door Soufiane Moussouli. De dramaturgie is handen van Yahmani Blackman. De voorstelling is tevens mede mogelijk gemaakt door Fonds Podiumkunsten & Amarte Fonds.


Na afloop van de voorstelling tonen we de Champions League-wedstrijd Borussia Dortmund – Ajax op groot scherm.


19:30 uur: voorstelling 'Godenzonen'

21:00 uur: Borussia Dortmund – Ajax

Lees verder

 

Blauwe Zaal

Prijzen

1e rang 15.00
MTK 10% korting 13.50
Stadspasactie groene stip* 2.50

* Stuur een mail naar kaartverkoop@meervaart.nl (voorstelling, datum, aantal kaarten en stadspasnummer: beginnend met 6064).

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief