Data en kaarten

Meervaart Studio Poetry Cafe #1

Meervaart Studio

Poetry

Voor bezoek aan dit optreden is een coronatoegangsbewijs verplicht. Voorafgaand wordt gevraagd een bewijs van vaccinatie, recent herstel van COVID-19 of een negatieve coronatest te tonen (QR-code), samen met een geldig identiteitsbewijs.

Kom zaterdag 20 november naar het Meervaart Studio Poetry Cafe. Dé plek waar poetry en spoken word artiesten hun nieuwe werk ten gehore kunnen brengen. Een open mic avond met de meest hoge vibrerende en verassende acts. Met overgave en passie word het publiek keer op keer meegenomen door de artiesten. 

De host van de avond Smita James is een ritmische redenaar die zowel in het Engels als Nederlands schrijft en optreedt als spoken word artiest. Een charismatische spreker die niet bang is om het onbekende in te stappen.

ZELF OPTREDEN? Amsterdams Poetry Talent gezocht! 
Het Meervaart Studio Poetry Café is altijd op zoek naar nieuw Amsterdams poetry/spoken word talent. Tijdens deze maandelijkse poëzie avond in Theater de Meervaart krijgt jong talent de kans om hun nieuwste materiaal te presenteren en uit te proberen voor een echt publiek. Meervaart Studio en Smita James zijn opzoek naar jou, meld je nu aan! Ben jij tussen de 16 en 30 jaar en wil jij je nieuwste materiaal te presenteren in de Meervaart? Meld je nu aan door een mail te sturen naar studio@meervaart.nl en wie weet sta jij 6 november op het podium van het Meervaart Studio Poetry Café.
 

Lees verder

 

Meervaart Studio - Black Room

Exclusief pauzedrankje

Prijzen

Prijs 5.00
Stadspasactie groene stip* 2.50

* Stuur een mail naar kaartverkoop@meervaart.nl (voorstelling, datum, aantal kaarten en stadspasnummer: beginnend met 6064).

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief