Data en kaarten

Astillero

Quilombo Europa Tour

Muziek (pop/wereld/jazz)
Gezondheid en veiligheid staan bij uw bezoek voorop. Voor actuele informatie over coronamaatregelen rondom uw bezoek raden we aan om kort voorafgaand onze website te raadplegen.

Laat je overweldigen door de levenslust van de tango. Dit sextet uit Argentinië speelt de tango met enorm veel pit en in de geest van anno nu. Tango met ballen dus!

Ruim tien jaar geleden was de eerste tournee in Nederland al een sensatie met concerten in toonaangevende zalen zoals Tropentheater en Rasa, en later ook op het North Sea Jazz Festival. Nog steeds weet Tango Astillero de wetten van de tango opnieuw uit te vinden en het genre in een nieuw jasje te steken. De structuur wordt door de zes musici volledig ontrafeld met als resultaat een geheel nieuwe, ruwe en energieke tangovorm die ontroert, schrijnt, gevoelig is maar tegelijk rebels, en altijd vol vuur.

Alle composities zijn van eigen hand en de songs raken je in het hart. De BBC omschrijft de groep als ''the continuation of Piazzolla, absolutely virtuous, crazy and fantastic'' Kortom, Tango Astillero brengt vernieuwende tango die scherp en intens is, ruw en heftig, een afspiegeling van het heden. Tango die de oneerlijkheid en de tegenstellingen in de stadsjungle van Buenos Aires verklankt. Een stijl die knalt en die de groep zelf zo omschrijft: ‘it kicks, breaks, hurts and jumps’.

Alexey Musatov: viool

Jaqueline Oroc: cello

Mariano González Calo: bandoneon

Diego Maniowicz: bandoneon

Julián Perálta: piano en composities

Federico Maiocchi: contrabas

Lees verder

 

Blauwe Zaal

Prijzen

1e rang 18.00
MTK 10% korting 16.20

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief