Data en kaarten

Hans en Griet

Toneelmakerij & Silbersee

Magisch muziektheater voor de hele familie

Familie/Jeugd
7+

Gezondheid en veiligheid staan bij uw bezoek voorop. Voor actuele informatie over coronamaatregelen rondom uw bezoek raden we aan om kort voorafgaand onze website te raadplegen.

Met hun gezamenlijke voorstelling ‘De Toverfluit’ wonnen De Toneelmakerij en Silbersee een Zilveren Krekel voor beste podiumpresentatie (2021). Nu presenteren ze: ‘Hans en Griet’. Een bitterzoete mix van opera, spel, zang, hiphop en dans maken dit ‘Grimmige’ sprookje tot een onvergetelijke ervaring voor de hele familie.

Dit keer verdwalen Hans en Griet niet in het bos. Door hun ouders op straat gezet, zwerven ze ’s nachts door de verlaten straten van de grote stad. Onderweg ontmoeten ze allerlei wonderlijke figuren, zoals de vadsige PatatDuif die zijn mening over de stad niet onder stoelen of banken steekt, de Nachtvlinder die je een geweldige avond belooft en de Draaiorgeldraaier met zijn valse muziek. 
Gaan ze ooit nog terug naar hun ouders of rooien ze het liever zelf? 
Het maakt ‘Hans en Griet’ tot een spannend, grappig en ontroerend coming-of-age verhaal met verrassende videobeelden van je eigen stad. 

Let op: in de voorstelling wordt er gebruik gemaakt van stroboscopische effecten.

 

Rode Zaal

Prijzen

1e rang 20.00
2e rang 15.00
MTK 10% korting 18.00
Stadspasactie groene stip* 2.50

* Stuur een mail naar kaartverkoop@meervaart.nl (voorstelling, datum, aantal kaarten en stadspasnummer: beginnend met 6064).

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “Een moderne en originele make-over van het klassieke sprookje”
de Volkskrant
  “een prikkelende ontknoping”
NRC Handelsblad
  “samenwerking tussen de Toneelmakerij en Silbersee blijkt opnieuw goed voor een spannende update van een operaklassieker”
Het Parool
  “magisch muziektheater vol wonderlijke personages, grappige én behoorlijk enge avonturen”
Theaterkrant.nl


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief