Data en kaarten

Each time we fall, a city rises

Panama Pictures

Dans

Voor bezoek aan dit optreden is een coronatoegangsbewijs verplicht voor iedereen boven de 13 jaar oud. Voorafgaand wordt gevraagd een bewijs van vaccinatie, recent herstel van COVID-19 of een negatieve coronatest te tonen (QR-code), samen met een geldig identiteitsbewijs.

In ‘Each time we fall, a city rises’ versmelten dans, circus en livemuziek tot een intrigerende belevenis. Het imposante decor reflecteert de wereld van nu, die continu in beweging is. Performers zoeken struikelend, vallend en vliegend naar houvast, al is het maar voor even. 

Dans, partner- en luchtacrobatiek vloeien in elkaar over. De zang ondersteunt, ontregelt, dreigt en troost. Terwijl de dansers en acrobaten uit evenwicht raken, openen zich nieuwe perspectieven. Wanneer niets zeker is, blijkt alles mogelijk.

Bij het ontwerp van haar nieuwste productie liet choreograaf Pia Meuthen zich inspireren door de ritmische taal van de gelauwerde dichter Maria Barnas (1973). De muziek in ‘Each time we fall, a city rises’ is een dialoog tussen de aan minimal music verwante muziek van Anthony Fiumara en de elektro-akoestische composities van duo Strijbos & Van Rijswijk. Hun gezamenlijke compositie wordt live uitgevoerd door zangeres Els Mondelaers.

Panama Pictures
Met Panama Pictures ontwikkelt Pia Meuthen een authentieke signatuur: ongepolijst en rauw, waarbij dans, circus en muziek met natuurlijke souplesse samenkomen. De voorstellingen worden gedragen haar charismatische performers: een internationale cast bestaande uit dansers en acrobaten met verschillende leeftijden en achtergronden. 

Panama Pictures zetelt in Nederland en veroverde een internationale plek met selecties voor diverse dansnetwerken, buitenlandse residenties en voorstellingen in o.a. Duitsland, Polen, Rusland, Noorwegen, Spanje, Indonesië, Maleisië en China.

Lees verder

 

Blauwe Zaal

Prijzen

1e rang 20.00
2e rang 15.00
MTK 10% korting 18.00
Stadspasactie groene stip* 2.50

* Stuur een mail naar kaartverkoop@meervaart.nl (voorstelling, datum, aantal kaarten en stadspasnummer: beginnend met 6064).

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  ““Heb je ook weleens het gevoel dat in onze tijd de wereld een beetje gekanteld is? Dat het vlak onder je voeten, waarop je dagelijks je best doet om die wereld met iets van balans tegemoet te treden, voelbaar aan het hellen is gegaan? Dat je daardoor net iets harder je best doet om je staande te houden? Dat gevoel geeft Each time we fall, a city rises.””
Theaterkrant
Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief