Data en kaarten

Mohammed Rafi Birthday Celebration

Ujala

Special

Voor bezoek aan dit optreden is een coronatoegangsbewijs verplicht. Voorafgaand wordt gevraagd een bewijs van vaccinatie, recent herstel van COVID-19 of een negatieve coronatest te tonen (QR-code), samen met een geldig identiteitsbewijs.

 

Ujala en de Meervaart hebben besloten om een fantastisch alternatief aan te bieden voor de X-Mas Xperience. Vanwege de covid-restricties zou het event niet goed tot haar recht komen, nu het dansgedeelte niet door kan gaan. Met trots presenteren wij op de geboortedag van Mohammed Rafi, 24 dec 1924, een bijzonder concert ter ere van deze fenomenale zanger. Heb je al kaarten gekocht voor de X-Mas Xperience, dan mag je deze kosteloos retourneren of laten omzetten naar de nieuwe show. Wij nemen hierover contact met je op, maar je kunt ons ook zelf benaderen.

Mohammed Rafi Birthday Celebration

Raja Mushtaq, die furore heeft gemaakt in Bollywood, is de lead singer van deze avond. Daarnaast geven Berry Damri, Nitant Shinde, Tony Singh, Moumita Biswas, Anishree Joshi en Mosusumi Guha acte de présence. De muzikale begeleiding wordt verzorgd door een tiental musici van AVISHKAR ORCHESTRA, onder leiding van Maestro Ronny Bhikharie.

Programma

19:30 - Inloop

20:00-21:30 - Concert (non-stop, zonder pauze)

Over Mohammed Rafi

Mohammed Rafi (24 december 1924 - 31 juli 1980) vormt samen met Mukesh en Kishore Kumar de grote drie van de Indiase/Bollywood zangindustrie.

Rafi is te horen geweest in meer dan 1.000 Bollywood-films. In totaal heeft hij circa 7.000 liedjes gezongen in de talen Hindi, Urdu en Punjabi, maar ook in de dialecten Konkani, Assamese, Bhojpuri, Odia, Bengali, Marathi, Sindhi, Kannada, Gujarati, Tamil, Telugu, Magahi en Maithili. Rafi heeft gezongen in genres Qawali, Ghazals, Sufi, Bhajans, Filmi, Comedy en Harmonium Music.

Mohammed Rafi won viermaal de Filmfare Awards en eenmaal de National Film Award. In 1967 werd hij onderscheiden met de Padma Shri-eretitel. In 2001 werd Rafi uitgeroepen tot de Best Singer of the Millennium. In 2013 werd Rafi verkozen tot de Greatest Voice in Hindi Cinema.

Voor deze voorstelling geldt een Stadspaskorting. Heb je een Stadspas met groene stip, dan betaal je slechts €2,50 per kaart. Stadspashouders met blauwe ruit krijgen €5,00 korting. Reserveren kan alleen via: kaartverkoop@meervaart.nl

Lees verder

 

Rode Zaal

Prijzen

1e rang 17.50
2e rang 12.50
MTK 10% korting 15.75
Stadspasactie groene stip* 2.50

* Stuur een mail naar kaartverkoop@meervaart.nl (voorstelling, datum, aantal kaarten en stadspasnummer: beginnend met 6064).

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief