Data en kaarten

De Neus

Unieke Zaken

Onderdeel van het Nationaal Theaterweekend

Familie/jeugd
6+

Gezondheid en veiligheid staan bij uw bezoek voorop. Voor actuele informatie over coronamaatregelen rondom uw bezoek raden we aan om kort voorafgaand onze website te raadplegen.

Grote paniek: Majoor Kowaljov is zijn neus kwijt! Een grootschalige zoektocht in de stad levert niets op. Hij ligt niet bij de politie, niet op straat en niet bij de dokter. Teleurgesteld stopt Kowaljov zijn speurtocht en gaat slapen. De volgende ochtend zit zijn neus er ineens weer op!

‘De Neus’ van Unieke Zaken is een grappige kindervoorstelling met kartonnen decors, acteurs, poppen en schimmenspel. Het verhaal van het absurdistische sprookje is van de hand van de 19e-eeuwse Russisch-Oekraïense schrijver Nikolaj Gogol.

 

Meervaart Studio - Black Room

Exclusief pauzedrankje

Prijzen

Prijs 5.00
Stadspasactie groene stip* 2.50

* Stuur een mail naar kaartverkoop@meervaart.nl (voorstelling, datum, aantal kaarten en stadspasnummer: beginnend met 6064).

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief