Data en kaarten

Meervaart Studio Poetry Cafe #2

OPEN MIC / HOSTED BY SMITA JAMES

Literair
16+
  • za 18 dec 19:30 uur
    On Hold

Deze voorstelling staat 'On hold'. Dit betekent dat we de precieze gevolgen voor deze voorstelling momenteel in kaart brengen. Als u kaarten heeft voor deze voorstelling, vragen wij u te wachten tot wij contact met u opnemen. Dat kan bijvoorbeeld duren tot wij een alternatieve speeldatum hebben gevonden of tot er andere maatregelen genomen worden.

Het Meervaart Studio Poetry Café is een ontspannen podiumavond waar jonge Amsterdamse woordkunstenaars hun nieuwe werk ten gehore kunnen brengen. De avond wordt gehost door Smita James, een ritmische redenaar die zowel in het Engels als Nederlands schrijft en optreedt als spoken word artiest. Een charismatische spreker die niet bang is om het onbekende in te stappen.

Meervaart Studio Poetry Café is een initiatief van Meervaart en ondersteunt beginnende artiesten. Tijdens deze twee maandelijkse avond in de Meervaart krijgt jong talent de kans om hun nieuwste materiaal te presenteren en uit te proberen voor een echt publiek. Ben jij tussen de 16 en 30 jaar en wil jij je nieuwste materiaal presenteren in de Meervaart? Meld je nu aan door een mail te sturen naar studio@meervaart.nl.

Toegang voor 16 jaar en ouder.

Over Meervaart Studio
Meervaart biedt activiteiten aan voor jongeren, onder de noemer Meervaart Studio. Het is dé plek waar Amsterdamse jongeren van 15 tot 25 jaar hun creatieve talent kunnen ontdekken en ontwikkelen. Klein begonnen als centrum voor jongeren uit Nieuw-West en uitgegroeid tot een onmisbare schakel in de keten van talentontwikkeling in Amsterdam. Het programma is multidisciplinair en bestaat uit korte workshopreeksen voor beginners en gevorderden, labs, optredens, masterclasses en events zoals Kunstbende en Break A Leg. www.meervaart.nl/studio

Lees verder

 

Meervaart Studio - Black Room

Exclusief pauzedrankje

Prijzen

Prijs 5.00
Stadspasactie groene stip* 2.50

* Stuur een mail naar kaartverkoop@meervaart.nl (voorstelling, datum, aantal kaarten en stadspasnummer: beginnend met 6064).

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief