Data en kaarten

'Nuff Said

Fuad Hassen, Marie Daulne, Emma Lesuis, Nigel Williams

Dit is een verplaatste voorstelling uit seizoen 20/21
Special

‘Nuff Said biedt borrelend vers podiumplezier dat wisselt tussen mainstream en underground, met optredens door jong talent en internationale namen. Telkens een nieuwe rits kwaliteit. 

‘Nuff Said werd groot in Antwerpen en vertakte de afgelopen 14 jaar naar podia in Genk, Brussel, Rotterdam en Amsterdam.

Dit theaterseizoen kan je in de Meervaart terecht voor twee nieuwe edities met verse namen. Van comedy en hiphop tot jazz en spoken word.  Huisband Lucid Lucia (de nieuwe naam van BRZZVLL) brengt elke editie een feest van jazz, funk en groove. Zeinab El Bouni,  een van de jonge drijvende krachten binnen de spoken word scene in Amsterdam, is jullie host.

Aight! Who’s in!?

FUAD HASSEN (NL) werd geboren in Eritrea en vertrok op 5-jarige leeftijd naar Nederland om tijdens carnaval aan te komen in Den Bosch. Fuad is een man van kleine zaken, die hij vervolgens op onnavolgbare wijze opblaast en uitspeelt. Futiliteiten zijn aan Fuad welbesteed. Met een kinderlijke verwondering kan Fuad zijn gedachten daar uren op loslaten. Typische Fuad-hersenspinsels!

MARIE DAULNE (BE) is de half-Belgische, half-Zaïrese, flamboyante frontvrouw van Zap Mama. De optredens van de band vallen in de smaak door de combinatie van vocale hoogstandjes, dans en humor. Zap Mama stond op de meest iconische podia ter wereld: van New York's Central Park via de Parijse Olympia tot op het Jazz-festival van Montreux.

EMMA LESUIS (NL) ontwikkelde haar pen tijdens de studie Woordkunst in Antwerpen, na haar afstuderen kwamen de woorden meer tot leven. Ze maakt van de waarachtige werkelijkheid een verhaal. Via tekst, beeld of een podium vertelt ze de verhalen door. Haar werk was onder andere te zien op Canvas, NPO, Oerol, Brainwash en verscheidene festivals.

NIGEL WILLIAMS (BE) wordt beschouwd als één van de grondleggers van de nieuwe golf van Belgische stand up comedy van eind jaren negentig. In 2000 won hij Humo’s Comedy Cup en sindsdien bestookt hij vanaf podia in binnen- en buitenland het publiek met zijn up tempo stand up comedy. Actueel, messcherp en vooral hilarisch!

Lees verder

 

Blauwe Zaal

Prijzen

Prijs 15.00
MTK 10% korting 13.50
Stadspasactie groene stip* 2.50

* Stuur een mail naar kaartverkoop@meervaart.nl (voorstelling, datum, aantal kaarten en stadspasnummer: beginnend met 6064).

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief