Data en kaarten

Tineke Schouten

Dubbel

Show

In haar vijfde jubileumshow (25 jaar!) laat ze haar publiek weer hartelijk lachen om nieuwe types en imitaties van beroemdheden.

Is het leven nu makkelijk of moeilijk? Is het leven nu mooi of lelijk? Dat vraagt Tineke zich al heel lang af. Natuurlijk, in dit prachtige Nederland met onze vrijheden en verworvenheden is het leven meestal mooi en is het perfect uit te houden, maar als je alle ellende van de wereld tot je door laat dringen kun je de boel behoorlijk somber inzien. Voelt best dubbel, toch? En ja, hoe worstelen wij ons met goed fatsoen door dit ‘dubbele’ leven? Voor Tineke is dit gegeven al 40 jaar een grote bron van inspiratie.

Ook in haar vijfde jubileumshow (25 jaar!) laat ze haar publiek weer hartelijk lachen om nieuwe types en imitaties van beroemdheden, met al hun menselijke tekortkomingen. Natuurlijk ontbreken de mooie gevoelige liedjes niet, en beloofd: ook Bep Lachebek komt nog heel even voorbij. Beppie, van buiten en van binnen een brok tragiek. Beppie neemt nog een dubbele wodka, lacht te luidruchtig en ligt ongegeneerd dubbel. Dubbel met een dubbele L. 

Want het leven moet van tijd tot tijd wel gevierd worden. Tijd voor een feestje, hoe moeilijk kan dat zijn? Vanavond is het leven mooi.
 

 

Rode Zaal

Prijzen

1e rang 40.00
2e rang 35.00
MTK 10% korting 36.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief